Hilde Bruggeman

Een klein voorval of geschil kan tot een groot juridisch probleem uitgroeien. Het is erg vervelend als u onschuldig of ongewild ergens in betrokken wordt. Als advocaat hecht ik aan kort en direct contact met mijn cliƫnt. Zo beoordeel ik hoe uw probleem kan worden bedwongen en hoe ik u op de beste wijze kan helpen. Vervolgens zorg ik dat de juiste juridische stappen worden gezet om tot een oplossing van de ontstane situatie te komen. Deze oplossing kan een procedure inhouden, maar bij sommige geschillen kan een goed overleg met de andere partij ook soelaas bieden. U moet na een voorval of geschil immers weer verder zonder advocaat. Het is zeer belangrijk dat uw verhaal goed belicht is, maar ook dat u een geschil kunt afsluiten. Zo kunnen nieuwe geschillen worden voorkomen.

Mw. Mr. H.H.R. Bruggeman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Personen- en Familierecht:
  – echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen,
  – internationaal privaatrecht,
  – jeugdbeschermingsrecht,
  – ouderschap en erkenning
 • Strafrecht:
  – Financieel economisch strafrecht,
  – Milieustrafrecht,
  – Penitentiair recht,
  – vreemdelingen(straf)recht
 • Vreemdelingenrecht:
  – vreemdelingenbewaring
 • Sociaal Zekerheidsrecht:
  – sociale voorzieningen,
  – werknemersverzekeringen

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.